Aanmelden Supercar Meeting 2019!

De vierde editie van de GMTEC-meeting!

Het is weer zover! Op zaterdag 11 mei 2019 zal de vierde editie van de GMTEC’s Supercarmeeting plaatsvinden. Samen met jullie hopen we er van 10u tot 14u weer een spektakel van te maken bij ons, GMTEC Automotive, in Oud-Beijerland.
 
LET OP!
Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren heeft de gemeente ons gedwongen om minder supercars toe te laten. Om dit te realiseren zullen wij een strenger toelatingsbeleid moeten hanteren dan de afgelopen jaren. Dit houdt in dat de sportwagens zoals M-, AMG en RS-modellen niet of zeer beperkt (wie het eerst komt, wie het eerst maalt) zullen worden toegelaten.
Ook hebben wij besloten om vanwege de eis van de gemeente het vooraf aanmelden verplicht te stellen. Aanmelden kan via het formulier dat u hieronder kunt vinden of een bericht naar de organisatie met daarbij uw e-mailadres, zodat wij u kunnen voorzien van een toelatingsbewijs. Zorg ervoor dat u dit toelatingsbewijs geprint of digitaal kunt tonen aan de organisatie; zonder dit bewijs zal de organisatie u namelijk geen toegang verlenen tot het evenemententerrein!
 
Ben je (nog) niet in het bezit van een supercar? Ook dan ben je van harte welkom om als bezoeker te komen genieten van al het moois.

Een overzicht met aanmeldingen en overige informatie vindt u op onze FaceBook-pagina

Met vriendelijke groet,

De organisatie


Aanmelden Supercar Meeting 2019

 

Back to top