Zungle Sunglasses

 

Zungle Sunglasses

Prijs: €99,00
Garantie: 1 jaar

Veilig luisteren met open-oor-oplossing

De Beengeleiding-luidspreker van Zungle Panther zendt geluidsgolven via trillingen naar de schedel. Hiermee kunt u extern geluid horen wanneer u naar muziek luistert en daarom veel veiliger dan oortelefoons of hoofdtelefoons die het geluid van buiten volledig blokkeren. Geniet van veiligere buitenactiviteiten met Zungle Panther.

Botgeleiding Geluidssysteem

Het biedt een geheel nieuwe manier om van de muziek te genieten met de beengeleiding luidsprekers van Zungle Panther aan elk uiteinde van de benen. Draag je favoriete deuntjes in je dagelijkse leven.

Vrij van draden – Draadloze Bluetooth

Zungle Panther kan worden gekoppeld met uw smartphone via draadloze bluetooth. U kunt alle muziek-apps gebruiken die u eerder op uw smartphone hebt gebruikt. Geniet van muziek op je smartphone met de draadloze Bluetooth-functie van Zungle Panther.

Telefoontjes met een ingebouwde microfoon

Zungle Panther heeft een ingebouwde ruisonderdrukkende microfoon waarmee u kunt bellen en oproepen kunt beantwoorden. Met Zungle Panther kunt u eenvoudig telefoongesprekken voeren met kwaliteitsgeluid tijdens het rijden of hardlopen.

Touchpad-bediening

Zungle Panther heeft een touchpad aan de rechterkant.Met de touchpad kun je je afspeellijst bedienen. Het touchpad biedt u een ongecompliceerde gids om de Panther te gebruiken.

 

Back to top